2016 KPSS Önlisans sınavı saat kaçta? KPSS Önlisans sınavı yaklaşıyor

2016 KPSS Önlisans sınavı saat kaçta? KPSS Önlisans sınavı yaklaşıyor

Memur olmak isteyen 2 yıllık Üniversite mezunları için tarih gelip çatmak üzere. 2016 KPSS Önlisans sınavının tarihi ve saati merak ediliyor. Memur olma hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen önlisans mezunları için detaylar haberimizde...

2016 yılı memur olmak isteyenler için önemli bir yıl oluyor. 15 Temmuz Darbe Girişiminin ardından Fetullahçı Terör Örgütü(FETÖ) ile ilgisi bulunan onbinlerce memur açığa alındı ve yerlerine bir o kadar atama yapılması bekleniyor. Bu yüzden Üniversitelerin Önlisans bölümlerinden mezun olmuş memur adayları da 2016 yılında gerçekleştirilecek Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Önlisans bölümünü heyecan ile bekliyor.

2016 KPSS Önlisans ne zaman yapılacak?

ÖSYM, 15 Temmuz'da yapılan hain darbe girişiminin ertesinde pek çok sınavın tarihini değiştirmişti. Bu sınavlar içerisinde KPSS sınavları ve dolayısı ile KPSS Önlisans sınavı da bulunuyordu.

ÖSYM, daha önce yaptığı resmi açıklama ile sınavın yeni tarihini 16 Ekim 2016 olarak duyurdu. Yani sınav 16 Ekim 2016 Pazar günü gerçekleştirilecek.

2016 KPSS Önlisans saat kaçta?

16 Ekim 2016 Pazar günü gerçekleştirilecek KPSS Önlisans saat sabah 09.30'da başlayacak.

2016 KPSS Önlisans sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

Binlerce memur adayının katılacağı KPSS Önlisans sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz netlik kazanmış değil. ÖSYM'den net bir tarih geldiğinde siz değerli okuyucularımızı bilgilendireceğiz.

 

Risalehaber.com

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.