2016 AÖF Güz Dönemi Vizeleri ne zaman? AÖF Güz Dönemi Ara Sınavları...

2016 AÖF Güz Dönemi Vizeleri ne zaman? AÖF Güz Dönemi Ara Sınavları...

2016-2017 AÖF Güz Dönemi başladı ve son hız devam ediyor. Her sene olduğu gibi, bu sene de Güz ve Bahar dönemi olmak üzere iki ayrı dönemde gerçekleştirilen Açıköğretim Fakültesi'nin Güz Dönemi Vize Tarihleri ne zaman? işte cevabı...

2016-2017 Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi son hızıyla devam ediyor. Hem çalışıp, hem okuma gibi bir imkan sunan Açıköğretim'in sınavlarının yaklaşması ile öğrenciler çalışmalarına başlamış durumda. Şimdi pek çok AÖF Öğrencisi Güz Dönemi Ara Sınavları'nın ne zaman olduğunu merak ediyor. İşte AÖF Güz Dönemi Vize Tarihleri...

2016-2017 Sezonunda Açıköğretim Fakültesi'nin dönemleri her sene olduğu gibi Güz ve Bahar Dönemi olmak üzere 2 ayrı dönem ve bu dönemlerde Ara Sınavlar ve Dönem Sonu Sınavları olmak üzere öğrenciler 2 ayrı sınavlar topluluğuna girecek.

2016 yılında ise AÖF'nin Güz Dönemi Ara Sınavları 26-27 Ekim 2016 tarihinde yapılacak. Yani sınava 1 Ay kadar bir süre kaldı. Sınav Türkiye'nin 81 ilinde her öğrenci için açıklanan sınav merkezlerinde yapılacak. Ara Sınava giremeyen öğrenciler ise Dönem Sonu Sınavına katılabilecek.

Öğrenciler Sınav'dan önce sınava giriş yerlerini, belgelerini, sınav salonunu, sırasını, saatini AÖF'nin resmi sitesi https://aof.anadolu.edu.tr/anasayfa/Default.aspx adresinde bilgilerini girerek öğrenebilecek. Öğrencilerin sınava gireceği salonda sınavdan 1 saat önce bulunmasında fayda var. Ayrıca sınav günü adres bulmakta zorluk yaşamamaları için sınava girecekleri sınav merkezlerine 1 gün önceden gitmeleri kolaylık sağlayacaktır.

Bu sene AÖF Sınavlarına gelen bir yenilik var. O da 4 Yanlış'ın artık 1 Doğru'yu götürecek olması. Şüphesiz bu yeni sistem öğrencilerin artık sınavlarda çok daha dikkatli olması zorunluluğunu da beraberinde getirecek.

AÖF Vizelerine girerken istenen belgeler nelerdir?

AÖF Sınavlarına girerken yanınzda bulunması gereken belgeler şu şekilde;

- Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
- Kimlik Belgelerinden en az biri (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport vs)
 Bu belgeler eksik olursa sınava giremezsiniz.

Risalehaber.com
 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.