2016 AÖF Güz Dönemi Vize Tarihleri ne zaman? AÖF Güz Dönemi Ara Sınavları...

2016 AÖF Güz Dönemi Vize Tarihleri ne zaman? AÖF Güz Dönemi Ara Sınavları...

Açıköğretim Fakültesi'nin 2016-2017 dönemi tüm hızıyla devam ediyor. Üniversite eğitimini açıktan alan milyonlarca kişi AÖF Güz Dönemi Vizelerinin ne zaman olduğu sorusunu soruyor. 2016-2017 Sınav takvimine göre AÖF Güz Dönemi Ara Sınavları ne zaman?

Açıköğretim Kayıtlarının tamamlanmasının ertesinde 2016-2017 Açıköğretim Fakültesi Dönemi başladı ve devam ediyor. Milyonlarca öğrenci de fakültelerinin ara dönem yani vize sınavlarının ne zaman olduğunu merak etmeye başladı. Halihazırda güz dönemi yaşanan AÖF'nin vizeleri ne zaman yapılacak?

2016 AÖF Güz Dönemi Vizeleri ne zaman?

Açıköğretim Fakültesi'nin Güz Dönemi Vizeleri, AÖF Sınav Takvimi'nden alınan bilgilere göre 26 Kasım ve 27 Kasım 2016 tarihinde yapılacak. Sınavlar Cumartesi ve Pazar ayrı ayrı iki oturum şeklinde yapılacak. Güz Dönemi Finallerinin tarihi ise 14 Ocak 2016 Cumartesi ve 15 Ocak 2016 Pazar günü yapılacak.

AÖF Sınavlarında farklı bir kural!

Anadolu Üniversitesi'nin Rektörü, bu sene yapılacak olan sınavlarda 4 doğrunun 1 yanlışı götürmesi için yeşil ışığı yaktı. Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan yaptığı açıklamada;

“YÖK Ölçme değerlendirme ile ilgili bir standart oluşturmak istiyor. YÖK ün belirlemiş olduğu usul ve esaslara göre bu yıldan itibaren Açıköğretim fakültesi (AÖF) yanlış cevapların doğru cevapları götürme uygulamasını yapacağız. Bu değişiklik sadece bizde değil, ülkemizde eğitim sunan tüm Açıköğretim fakülteleri tarafından uygulanacaktır “ dedi.

Uygulama ne zaman hayata geçecek? Güz Dönemi vizelerinde uygulanır mı? Henüz net bir bilgi yok. Fakat olursa sizleri bilgilendireceğiz.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.