2016 AÖF Güz Dönemi Vize sınav soru ve cevapları yayınlandı mı?

2016 AÖF Güz Dönemi Vize sınav soru ve cevapları yayınlandı mı?

26-27 Kasım tarihlerinde iki günde düzenlenen AÖF Güz Dönemi Vize maratonu tamamlandı. 2016 AÖF Güz Dönemi Vizelerine giren binlerce kişi ise AÖF Soru ve Cevaplarını aramaya başladı. AÖF Güz Dönemi Vizeleri soru ve cevapları açıklandı mı?

26-27 Kasım tarihlerinde Üniversite Eğitimi'ni açıktan okuyan binlerce kişi için önemli tarihler geride bırakıldı. AÖF'nin 2016-2017 Öğretim Yılı'nda Güz Dönemi Vizelerinin (Ara Sınavlarının) gerçekleştiği bu tarihlerde binlerce kişi iki gün boyunca sınav heyecanını yaşadı.

Lisans ve Önlisans Eğitimlerini Açıköğretim Fakültesi aracılığı ile açıktan okuyan binlerce kişi, AÖF Güz Dönemi Vizeleri'nin ardından; 2016 AÖF Güz Dönemi Vizeleri Soru ve Cevapları yayınlandı mı? 2016 AÖF Güz Dönemi Ara Sınavları soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? AÖF Güz Dönemi Vize soru ve cevapları ne zaman açıklanır? gibi soruların yanıtlarını aramaya koyuldu.

Özellikle bu sene 4 yanlışın 1 doğruyu götürdüğü sınav sistemine geçilmesi, AÖF öğrencileri için sınavları daha bir önemli hale getirdi. Bu yüzden AÖF öğrencileri sınav bitiminden beri soru ve cevapları soruyor. Soru ve Cevapları kontrol etmek isteyen öğrenciler, kendi net sayılarını da hesaplayabilecek.

2016 AÖF Güz Dönemi Vizeleri Soru ve Cevapları ne zaman açıklanacak?

Üzerinden 1 gün geçen AÖF Güz Dönemi Vizeleri'nin soru ve cevapları henüz açıklanmış durumda değil. Geçtiğimiz yıllarda ve dönemlerde, AÖF Sınavları, sınavların üzerinden geçen 2 gün içinde soru ve cevaplarını yayınlıyor. Yeni sınav sistemi bu süreyi uzatır mı henüz bilinmese de, bu hafta içinde soru ve cevaplar her an yayınlanabilir.

Soru ve Cevaplar yayınlandığı an AÖF'nin resmi sitesi olan https://ekampus.anadolu.edu.tr/ adresinde ulaşılabilir durumda olacak.

AÖF'nin Güz Dönemi Vize Sonuçları ise tahmini olarak 2 hafta içinde açıklanacak. Yine geçtiğimiz yıllarda ve dönemler AÖF Sınavlarının sonuçları 2 hafta içinde duyurulmaya başlanıyordu.

Risalehaber.com

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.