2016 AÖF DGS Kayıt Tarihleri ne zaman? Kayıt için gereken belgeler nelerdir?

2016 AÖF DGS Kayıt Tarihleri ne zaman? Kayıt için gereken belgeler nelerdir?

DGS Yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler Açıköğretim Fakültesi'ne çevrildi. Henüz DGS ile AÖF'ye girmek isteyenlerin kayıt tarihlerinin ne zaman olacağı belli değil. Konu ile ilgili detaylar haberimizde...

Bu sene süreci bir hayli uzayan Dikey Geçiş Sınavı'nın Yerleştirme sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından gözler Anadolu Üniversitesi'nin Açıköğretim Fakültesine çevrildi. DGS Sonucunda Açıköğretim Fakültesi, İktisat ve İşletme Fakültelerinden birine yerleşmeye hak kazanan öğrenciler merakla Kayıt Tarihlerine ve Kayıt için istenen belgeleri aramaya başladı.

Normal Şartlarda bu kayıtlar Eylül ayı içerisinde olacaktı. Lakin bu sene DGS sonuçlarının açıklanmasının bir hayli gecikmesi ve sonrasındaki sürecin de uzaması ile Eylül ayı için verilen tarihler geçersiz hale geldi. Açıköğretim Fakültesi sonrasında yaptığı duyuruda yeni bir tarih vermemiş, sadece akademik takvimdeki sürecin DGS Sürecinin işleyişine göre yeniden düzenleneceği belirtmişti.

Fakat hala net tarih belli değil. AÖF'den konu ile ilgili gelen tek duyuru kayıtların DGS Yerleştirme Sonuçlarından sonra olacağı idi. Sonuçlar açıklandığına göre AÖF'nin kısa süre içerisinde yeni bir açıklama yapması ve süreci başlatması bekleniyor.

AÖF DGS Kayıtları için gereken belgeler nelerdir?

Anadolu Üniversitesi DGS Kayıtları için istenen belgeler şu şekilde;

- İnternet Başvuru Belgesi

- Fotoğraflı-İmzalı Form

- Öğrenci Bilgi Formu

- Kayıt Bilgileri Sorgulama Sonuçları

- Öğrenim Belgesi

- Fotoğraf

- Askerlik Durum Belgesi

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
7 Yorum