2014 yılının ilk ihracatı Denizli'den yapıldı

2014 yılının ilk ihracatı Denizli'den yapıldı

2014 yılının ilk ihracatı, gece Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katıldığı törenle yapıldı.

Resul Cengizli'nin haberi:

Yeni yıla memleketi Denizli´de giren Bakan Zeybekci, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB)'de, ilk ihracat beyannamesini veren Dts Denizli Tekstil Dış Ticaret A.Ş.'nin ihracat belgesini imzaladı. Bakan Zeybekci'yi DENİB'de Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli milletvekilleri Nurcan Dalbudak, Bilal Uçar, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert ve protokol üyeleri karşıladı.

Törende Zeybekci'ye DENİB sürpriz doğum günü kutlaması da yapıldı. Zeybekci yeni yaşını ihracatçılar ile birlikte kutladı. DENİB Başkanı Kocasert, Zeybekci'ye kaşkol ve organik tekstil seti hediye etti.

Törende bir konuşma yapan Bakan Zeybekci, "Denizli'de ihracatın bu kadar önemli olduğu, tekstil ve konfeksiyonun bu kadar önemli olduğu sanayicilerimizin gecesi ve gündüzü ile ülkemizin ihracatının 1 dolar daha fazla olması, istihdamının 1 kişi daha fazla olması için çalışılan bir şehirde de yeni yıla böyle girilir dedik ve bugün Türkiye'de ilk defa 1 numaralı yani 0001 nolu gümrük çıkış beyannamesini Denizli'den sizlerin huzurunda yeni yılda hayırlı olması dileği ile bereketli olması dileği ile ve inşallah 2014 yılında hedefi aşarak ihracatta Türkiye'ye layık olan o kalkınmayı, artışı yeniden sağlayarak bir başlangıç yapmayı diledik" dedi.

"BU SENE HER ŞEY GÜZEL OLACAK"

20 bin euroluk bir ihracatla yeni yılın ilk gümrük çıkış beyannamesini imzaladıklarını belirten Zeybekci, "Bu sene arkadaşlar şundan emin olmanızı istiyorum ki Türkiye'de Allah'ın izni ile herşey çok daha güzel olacak. Öncelikle ülkemizde gerek ekonomik, gerek siyasal, gerekse toplumsal istikrarında oturmasıyla ki bundan herhangi bir şüphemiz de yok. Bugüne kadar da ülkemizde bunların en güzelliklerini yaşadık, tüm güzelliklerini yaşadık. İnşallah bu senede bunlarla birlikte ülkemizde aş fazla olacak, iş fazla olacak, istihdam fazla olacak, ihracat fazla olacak, güzellikler fazla olacak inşallah diyoruz. Bu duygularla Bismillahirrahmanirrahim diyerek inşallah ilk beyannamemizin onayını buradan veriyoruz" diye konuştu.

Cihan

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.