20 Kasım'da İstanbul'da Nüfus Müdürlükleri açık mı? (KPSS Ortaöğretim)

20 Kasım'da İstanbul'da Nüfus Müdürlükleri açık mı? (KPSS Ortaöğretim)

2016 yılında düzenlenecek olan KPSS Ortaöğretim telaşı başladı. KPSS Ortaöğretim öncesinde kimliklerinde sorun olanlar, KPSS Ortaöğretim'in yapılacağı 20 Kasım 2016'da Nüfus Müdürlükleri açık olacak mı? sorusunu soruyor.

KPSS Ortaöğretim Sınavı için geri sayım başladı. Sayılı günler kalan KPSS Ortaöğretim günü, yani 20 Kasım 2016'da Nüfus Müdürlükleri açık olacak mı? sorusu sıkça soruluyor. Sınava girebilmek için en önemli detay Kimlik Bilgileri ve Kimlik Resmi. Bu belgelerde sorun olanların imdadına sınav günleri açık olan Nüfus Müdürlükleri yetişiyor.

Normalde hafta sonu kapalı olan Nüfus Müdürlükleri, 20 Kasım 2016'da açık olacak mı? İstanbul'da Nüfus Müdürlükleri 20 Kasım Pazar günü açık mı? sorusu soruluyor.

20 Kasım Pazar Nüfus Müdürlükleri açık mı?

20 Kasım 2016 tarihinde saat 10.00'da yapılacak KPSS Ortaöğretim'de İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre Nüfus Müdürlükleri açık olacak. Valilikten gelen yazılı açıklamaya göre, 20 Kasım, yani sınav günü oluşacak aksi durumlara karşı (Kayıp, Çalıntı, yırtılma vs) nüfus müdürlükleri vatandaşlara hizmet verecekler.

Adayların ikamet yerleri önemsiz olup, ulaşabildikleri en kısa nüfus müdürlüklerinde işlem yapabilecekleri belirtildi. Adaylar saat 07.00 ila 10.30 arası Sınav Giriş Belgesini gösterip istedikleri işlemi yapabilecekler.

Risalehaber.com

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.