2 bin 500 TL'ye süs balığı!

2 bin 500 TL'ye süs balığı!

Gaziantep’te süs balıklarına olan talep her geçen gün artıyor. Süs balık fiyatları 3 TL’den 2 bin 500 TL arasında değişiyor.

Son zamanlarda süs balıklarına olan merakın artmasıyla satışlar daha da artmaya başladı. Camlı duvarlar arasında olan canlılara daha fazla rağbet olduğunu, aynı zamanda her evin köşesinde güzel durduğunu dile getiren süs balığı satıcısı Atilla Kozanoğlu, “3,5 TL’den 2,5 milyara kadar balık çeşidimiz var” dedi.

2 BİN 500 TL'YE SÜS BALIĞI

Kozanoğlu, “Bu camlı duvarlar arasında olan balıklara, çok fazla rağbet var. Çiklet balığı olsun. Moli tarzı balıklar var. Gaziantep’te bunlara çok büyük bir talep var. 2 milyara kadar canlı süs balığı fiyatları var. Yani farklı çeşitlerde balık tarzları var onların fiyatı biraz yüksektir. Ama Antep’te en çok tutulan balıktır herkese uygun 3,5 liradır. Bizim aynı zamanda toptan satışlarımız olduğu için işlerimiz fena değil. Yani süs balığı alan çok. Balık çeşitlerimiz, çiklet balığı olsun, Moli var, Japon balığı var. Ketra türleri var. Yani bizde balık çeşidi çok. En pahalı balığımız Flower Horn dediğimiz 2,5 milyarlık balığımız var. Özelliği kafa yapısının farklı olması çiklet kıvrımlı olmasıdır” şeklinde konuştu. 

İHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.