191 araca 43 bin lira ceza

191 araca 43 bin lira ceza

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesine bağlı polis ekipleri tarafından, Kadıköy Bağdat Caddesi üzerinde, başta plakasız lüks araçlar olmak üzere genel trafik uygulaması gerçekleştirildi.

Yapılan uygulamada 191 araca cezai işlem yapılırken, 13 araç trafikten men edildi. Toplamda 43 bin 598 TL ceza kesildi. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipleri, Kadıköy Bağdat Caddesi, Kadıköy Sahil ile ilçede iki farklı noktada daha gece yarısından itibaren uygulama noktası oluşturdu. Trafik polisleri ve motorize ekiplerin görev yaptığı uygulamada, başta plakasız lüks araçlar olmak üzere şüpheli araçlar ve motosikletler durduruldu.

Uygulamada durdurulan araçların, egzoz ve trafiği tehlikeye düşürüp, düşürmediği kontrol edildi.
Kadıköy’de 4 ayrı noktada oluşturulan ve yaklaşık 4 saat süren uygulamalar da 191 araca cezai işlem uygulandı. Toplamda 43 bin 598 TL ceza kesen ekipler Trafik sigortası olmayan, Egzozları aşırı gürültü çıkaran ve Trafiği tehlikeye sokmaktan haklarında işlem yapılan 13 aracı ise trafikten men etti.
Uygulamalarda 3 sürücünün ehliyetlerine alkollü araç kullanmaktan el konulurken uygulama sırasında araması bulunan bir şahısta polis tarafından gözaltına alındı. Polis ekiplerinin önümüzdeki günlerde de trafik uygulamalarını sürdüreceği öğrenildi

IHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.