'16 Nisan'da vuracağınız tokadın sesi, Almanya, Hollanda'dan çıkacak'

'16 Nisan'da vuracağınız tokadın sesi, Almanya, Hollanda'dan çıkacak'

Sağlık Bakanı Akdağ, "15 Temmuz'da vurduğunuz tokadın sesi Pensilvanya'dan çıktı. 16 Nisan'da da vuracağınız tokadın sesi Almanya'dan, Hollanda'dan çıkacak." dedi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Bunlar 15 Temmuz'daki hain darbeden sonra Avrupa'ya kaçan FETÖ'cüleri de orada barındırıyorlar, sonra geliyorlar Türkiye'deki seçime müdahale ediyorlar. 15 Temmuz'da vurduğunuz tokadın sesi Pensilvanya'dan çıktı. 16 Nisan'da da vuracağınız tokadın sesi Almanya'dan, Hollanda'dan çıkacak." dedi.

Halk oylaması çalışmaları kapsamında Erzurum'da bulunan Akdağ, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Aşkale ilçesine geçerek, ilçe meydanında düzenlenen mitingde seçim otobüsünden vatandaşlara hitap etti.

Akdağ, burada yaptığı konuşmada, iktidara geldikleri günden itibaren halka hizmet için çalıştıklarını bildirdi.

Bütün hizmetlerin ve Türkiye'nin aldığı mesafenin milletin hükümetinin arkasında durmasıyla olduğunu vurgulayan Akdağ, "Biz gücümüzü darbecilerden, sermaye çevrelerinden, emperyalist devletlerin emrindeki terör örgütlerinden almıyoruz. Biz gücümüzü büyük Türk milletinden alıyoruz. 16 Nisan'da önümüze bir halk oylaması için sandık gelecek. Bu sandık önünüze gelmesin diye çok mücadele ettiler. Ama MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile Saygıdeğer Başbakanımız Binali Yıldırım bir araya geldiler, uzlaştılar ve Meclise şimdi önünüze gelen Anayasa değişikliğini getirdiler." dedi.

"Kılıçdaroğlu, Kandil ve FETÖ kol kola"

"Kılıçdaroğlu, HDP, Kandil, PKK ve 250 bin şehidin kanına mal olan hain FETÖ çetesi elemanlarının kol kola durduğunu" belirten Akdağ, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Hepsinin arkasında Avrupa'daki Türkiye'nin güçlenmesini istemeyen, emperyalist güçler duruyor. Almanya, Hollanda duruyor. Türk bakanlara konuşma izni vermeyenler, PKK'yı büyüttüler, beslediler. Onların kendi ülkelerinde para kaynakları oluşturmasına milletten haraç almasına müsaade ettiler. Bunlar 15 Temmuz'daki hain darbeden sonra Avrupa'ya kaçan FETÖ'cüleri de orada barındırıyorlar, sonra geliyorlar Türkiye'deki seçime müdahale ediyorlar. 15 Temmuz'da vurduğunuz tokadın sesi Pensilvanya'dan çıktı. 16 Nisan'da da vuracağınız tokadın sesi Almanya'dan, Hollanda'dan çıkacak." 

"Terör örgütleriyle mücadele için nereye gerekiyorsa gideriz"

Türkiye üzerinde terör örgütlerinin emellerinin bulunduğuna işaret eden Akdağ, terör örgütleriyle mücadele için Elbab'a kadar gittiklerine dikkati çekti.

Akdağ, Terör örgütleriyle mücadele için nereye kadar icap ederse oraya kadar gidileceğini söyledi.

"Deniz Baykal, çok tövbe et"

Bakan Akdağ, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın Trabzon'da yaptığı "Beşer şaşar. Böyle bir yetkiyi peygambere versen peygamberi bozarsın, olmaz. Kimseye bu yetki verilmez. Verilmemelidir." açıklamasına da değinerek, "Sayın Baykal hiç lafı sağa, sola çevirme. Çık özür dile, tövbe et. Biz rencide olduk. Erzurumlular çok rencide olduk, üzüldük. Uzun yıllar siyaset yapan kişiye yakışan sözler değil. Eskiden söylüyordunuz ama o devirler geçti." dedi.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.