"15 Temmuz" sergisine öğrencilerden yoğun ilgi

"15 Temmuz" sergisine öğrencilerden yoğun ilgi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde açılan, Anadolu Ajansının (AA) fotoğraflarının da yer aldığı "15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Fotoğraf Sergisi" öğrencilerden de yoğun ilgi görüyor.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, Abdi İpekçi Sergi Salonu'nda açılan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi ve sonrasını anlatan fotoğraf sergisine öğrencilerin yoğun ilgi göstermesinden mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Sergiyi yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 30 bin kişinin ziyaret ettiğini bildiren Uysal, serginin bir süre daha açık kalacağını belirtti. Uysal, "FETÖ’cü darbe girişimi gecesi ve sonrasında yaşanan, demokrasi ve milli irade nöbetlerini konu alan 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Fotoğraf Sergisi öğrencilerimizin de yoğun ilgisini görüyor. 15 Temmuz'u unutmayacağız ve unutturmayacağız." dedi.

Öte yandan öğrenciler, sergi salonunda oluşturulan "Bu vatan için kanımı son damlasına kadar vermeye hazırım" köşesinde de gönüllü imza atarak parmak izi verdi.

 

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.