"15 Temmuz Şehitler ve Şahitler" belgeseli

"15 Temmuz Şehitler ve Şahitler" belgeseli

Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişimini engelleyen halkın destan yazdığı o geceyi anlatan “15 Temmuz Şehitler ve Şahitler Belgeseli” ilk bölümünde izlenme rekorunu kırdı

15 Temmuz’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi engelleyen halkın destan yazdığı o gece, yüzlerce şehit verdik. Ve şimdi Ülke TV “15 Temmuz Şehitler ve Şahitler” belgeseliyle önemli bir yapıma imza attı.

ŞEHİTLERİN HAYAT HİKAYELERİ CANLANDIRILIYOR

Belgeselin ilk bölümünde 15 Temmuz Şehit köprüsünde darbeci askerlerin tank ve F-16’lardan açtığı ateşle şehit düşen 23 yaşındaki Mehmet Ali Kılıç’ın hayat hikâyesi canlandırıldı.  Belgeselin çok ses getiren ilk bölümü izlenme rekorunu kırdı.

HER HAFTA BİR ŞEHİTİN HİKAYESİ ANLATILIYOR

Güçlü bir ekibin hummalı çalışması sonucu şehitlerin kahramanlık hikâyeleri haftada bir bölüm olarak sizlerle buluşuyor. Şehitlerin hayat hikâyeleri oyuncular tarafından canlandırılıyor. Şehit yakınlarıyla yapılan röportajlar ile şehitlerin kahramanlıklarına daha da tanık olunuyor. Türk milletinin destan yazdığı o gece gözler önüne tekrar seriliyor. “15 Temmuz Şehitler ve Şahitler” belgeseli pazartesi-cuma saat 21:30’da yeni bölümü izlemeyi unutmayın.

ŞEHİTLERİN HAYAT HİKAYELERİ CANLANDIRILIYOR

Belgesel, kahraman vatan şehitlerinin 15 Temmuz darbe girişimi yaşadıklarını canlandırıyor, birlik mesajı veriliyor. Kahramanların ve şehitlerin hayat hikâyelerini hiç böyle işlenmedi

KAYNAK HABER7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.