"15 Temmuz Ruhu" sabah namazı ile buluşacak!

"15 Temmuz Ruhu" sabah namazı ile buluşacak!

2 yılı aşkın süredir başta İstanbul ve çevre illerde olmak üzere sabah namazlarında bir araya gelen gençler, senenin ilk "Sabah Namazı Devrimi"ni 9 Ekim Pazar günü Üsküdar Mihrimah Sultan Camii'nde yapacak.

Sabah Namazı Devrimi adı altında pazar günü sabah namazlarında bir araya gelen gençler, Hicri yılın ilk buluşmasını bu hafta gerçekleştiriyor.

Geçtiğimiz yıllarda çok sayıda tanınmış simanın katıldığı sabah namazları, bu dönemde de birçok çarpıcı ismi ağırlayacak.

Önümüzdeki hafta sonu yapılacak olan programa; Siyer Vakfı Kurucu Başkanı Muhammed Emin Yıldırım, 15 Temmuz'da vatan savunmasında şehit düşen Halil Kantarcı'nın ağabeyi Murat Kantarcı ve 15 Temmuz Gazisi Muhammet Emin Tekin katılacak.

GENÇLİK TEŞKİLATLARINA ÖRNEK TEŞKİL ETMİŞTİ

15 Temmuz ruhunu sabah namazları ile buluşturmayı hedefleyen Sabah Namazı Devrimi ekibi, ayrıca da programda gençlerle birlikte kardeşlik bağlarını geliştirmeyi hedefliyor.

Geçtiğimiz yıllarda yaklaşık 45 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Sabah Namazı Devrimi programları daha sonra da birçok kuruluşça örnek alınmış ve çeşitli kurumlarca farklı il ve ilçelerde düzenlenmeye başlanmıştı.

İlki 9 Ekim Pazar Günü icra edilecek

Tüm vatandaşların katılabileceği senenin ilk sabah namazı programı, 9 Ekim Pazar Günü Üsküdar Mihrimah Sultan Camii'nde icra edilecek.

Yeni Akit

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.