15 Temmuz mücadelesi devam etmektedir ve devam da edecektir

15 Temmuz mücadelesi devam etmektedir ve devam da edecektir

AK Parti İstanbul Milletvekili Külünk, "15 Temmuz galip medeniyet ile mağlup medeniyet mücadelesinin bir kesitidir ve bu mücadele devam etmektedir ve devam da edecektir." dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, "15 Temmuz galip medeniyet ile mağlup medeniyet mücadelesinin bir kesitidir ve bu mücadele devam etmektedir ve devam da edecektir." dedi.

Külünk, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Öğrenci Konseyi, Genç Memur Sen ve Canik Belediyesinin işbirliği ile düzenlenen "15 Temmuz ve Sonrası" konulu konferansta, dünyanın adalet, hak ve hukuk problemi bulunduğunu söyledi.

"Gençler düşünce anarşisti olun. Aklınızın özgürlüğünün önünde hiçbir engel tanımayın" ifadelerini kullanan Külünk, "Bir tek sınır var, tevhit ve şirk. Tevhit ve şirk sınırları içinde düşünce anarşisti olun. Akıl özgürlüğü ve bu özgürlüğün temellendirdiği düşünce anarşisti olun. Düşünmekten, aramaktan, sorgulamaktan korkmayın. Akıl özgürlüğünün her işin başı olduğuna inanıyorum. Bana göre, 15 Temmuz galip medeniyet ile mağlup medeniyet mücadelesinin bir kesitidir ve bu mücadele devam etmektedir ve devam da edecektir.15 Temmuz 10 saatlik bir mücadele değildir. 246 şehit o gecenin gerçek kahramanlarıdır." diye konuştu.

Dünyanın bugün yönetilemezlik problemi olduğuna dikkati çeken Külünk, küresel güçlerin dünyayı 500 küçük devletçiğe bölmek istediğini, Yugoslavya'da olduğu gibi Suriye'de ve Irak'ta da küçük devletçikler oluşturmayı amaçladıklarını belirtti.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.