12 hafız kız öğrenci icazetlerini aldı

12 hafız kız öğrenci icazetlerini aldı

İstanbul Bahçelievler İlçe Müftülüğüne bağlı Yenibosna Merkez Cami Kız Kur’an Kursunda hafızlıklarını tamamlayan 12 öğrenci için icazet merasimi düzenlendi.

Bahçelievler Cemil Meriç Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen program, Yenibosna Merkez Camii Erkek Kur’an Kursu Öğreticisi Kurra Hafız Arif Yeşilyurt’un Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Programda konuşan İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, hafızlara ve velilerine gösterdikleri emeklerinden dolayı teşekkür ederek hafızların dinine, vatanına ve milletine hayırlı bireyler olmalarını temenni etti.

Bahçelievler İlçe Müftüsü Mustafa Kayış açılış konuşmasında Kur’an-ı Kerim öğrenmenin, öğretmenin ve hafızlığın öneminden bahsederek emeği geçen Kur’an Kursu Hocalarına, öğrenci velilerine, programa katılanlara ve katkı sunanlara teşekkür etti.

Hafız öğrencilere icazet belgeleri İstanbul İl Müftü Yardımcısı Ayşe Coşkun tarafından verildi. Ayrıca hafızlara İlçe Kaymakamı, İlçe Müftüsü, Yenibosna Merkez Camii ve Kur’an Kursu Derneği Başkanı Mehmet Kaya ile hayırseverler tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Hafızların velileri ile vatandaşların katıldığı program, hafızların eğitimindeki katkılarından dolayı Kur’an Kursu Öğreticilerine Kaymakam Dr. Boztepe tarafından başarı belgesi takdim edilmesiyle sona erdi.

Diyanet Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.