11 Ocak Ankara'da kar tatili olacak mı? Ankara Valiliği açıklaması geldi mi? Ankara kar tatili haberleri

11 Ocak Ankara'da kar tatili olacak mı? Ankara Valiliği açıklaması geldi mi? Ankara kar tatili haberleri

10 Ocak itibari ile Ankara'da aşırı soğukların yanına kar yağışları da eklendi. Başkent'in bazı ilçelerinde kar yeniden başladı. Ankara'da kar gün içinde yayılacak. Peki Ankara'da 11 Ocak'ta okullar tatil olacak mı? Ankara Valiliği'nden açıklama var mı?

10 Ocak 2017 tarihinde Başkent Ankara'da kar yeniden başladı. Kentin bazı ilçelerinde başlayan kar yağışı akşam saatlerinde kent geneline yayılıp etkisini arttıracak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son bilgilere göre Ankara'da kar yağışı aralıklarla 3 gün boyunca etkili olacak.

Ankara'da kar haberleri kentte yaşayanları ekstra önlem almaya sevk ediyor. Aralık Ayı sonundan beri Ankara'da kar yağışı hafta hafta belirli dönemler etkisini gösteriyor. Ankara'da kar yağışı 10 Ocak 2017 Salı günü itibari ile tekrar başladı ve etkisini gösteriyor. Kentte özellikle bu akşam saatlerinde kar yağışı ve soğuk havanın getirdiği buzlanma etkili olacak.

Ankara'da kar haberlerinin bir diğer merak edilen yönü ise Ankara'da kar tatili haberleri olmuş durumda. 10 Ocak'ta etkili olacak kar yağışı tatil beklentisini arttıyor. 11 Ocak 2017 Ankara'da kar tatili bekleniyor. Bu sebeple Ankaralı öğrenci ve öğretmenler; Ankara'da yarın okullar tatil mi? Ankara'da 11 Ocak kar tatili olacak mı? Ankara'da yarın kar tatili var mı? Ankara Valiliği kar tatili ilan etti mi?... gibi aramalar yapıyor.

11 Ocak 2017 Ankara'da kar tatili olacak mı?

Ankara'da 10 Ocak itibari ile akşam saatlerinde kar yağışının yoğun olması bekleniyor. Bu da Ankara'da kar tatili beklentisini arttırıyor. Konu ile ilgili Ankara Valiliği'nden veya Ankara Valisi Ercan Topaca'dan gelen bir açıklama bulunmuyor. Konu ile ilgili Risale Haber olarak takipteyiz. Resmi bir açıklama geldiği an sizlerle paylaşacağız.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
58 Yorum