10 Bin Polis Özel Harekat Başvuru ücreti nereye yatırılır? Hangi Banka?

10 Bin Polis Özel Harekat Başvuru ücreti nereye yatırılır? Hangi Banka?

10 Bin Polis Özel Harekat Alımı için başvurular başladığından beri halkımız tarafından yoğun bir ilgi görmüş durumda. Daha önce 2 kez ertelenen alımlar, 2 Kasım 2016 itibari ile nihayet başladı ve 1 haftadır devam ediyor. Binlerce kişi PÖH olmak istiyor.

Polis Akademisine bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezleri'nce yürütülen 10 bin Polis Özel Harekat Alımı için başvurular 2 Kasım itibari ile başladı. Daha önce 2 kez ertelenen PÖH Alımları için başvurular adeta tavan yapmış durumda. Binlerce vatandaş Özel harekat polisi olmak için başvurularını yapmaya devam ediyor.

2 Kasım 2016 tarihinde başlayan Polis Özel Harekat Başvuruları ise 14 Kasım 2016 saat 17.00 itibari ile bitecek. Yani başvurular için sadece 5 gün kadar bir süre kalmış durumda. PÖH olmak için aranan şartlar ise şu şekilde;

-KPSS Şartsız
-Erkek olmak
-En az Lise ve Dengi okul mezunu olmak
- Sözlü mülakat ile fiziki yeterlilikten geçmek

(Askerlik şartı kaldırıldı)

Polis Özel Harekat Başvurusu yapmak için https://basvuru.pa.edu.tr/ adresine girmeniz ve detayları öğrenmeniz gerekmektedir.

PÖH Başvuru ücreti ne kadar? Hangi bankaya yatırılacak?

Polis Özel Harekat olmak isteyen adaylar, 75 TL'lik başvuru ücreti ödemek zorundalar. 75 Türk Lirası olan ücreti sadece HALKBANK Şubeleri ile ATM'lerinden yatırabilirler.

Özel harekat başvurularında Bankaya yatırdığınız ücretin dekontunu göstermek zorundasınız. Bu yüzden bankadan aldığınız ödendi belgesini atmayınız.

Risalehaber.com

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
4 Yorum