1 milyon eve bedava internet

1 milyon eve bedava internet

Türk Telekom Grubu CEO'su Rami Aslan'ın geçtiğimiz gün müjdesini verdiği evlere ücretsiz internet kampanyasına, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu'ndan (BTK) onay çıktı.

Kampanya ile Türk Telekom, 1 milyon hanede ve yeni tesis edilecek aboneliklerde, 4 Mbit/ sn hızında ve 4 GB kotalı DSL genişbant internet hizmetini 24 ay süreyle ücretsiz sunacak.
 
Kurul kararına göre, onaylanan kampanya uygulama esaslarının, Türk Telekom tarafından internet servis sağlayıcılara duyurulmasına karar verildi. Buna göre, kampanya 13 Temmuz 2015'e kadar 4 Mbit/sn hız ve 4 GB kotalı internet paketinde yapılan yeni satışlarda geçerli olacak. 

Takvim'in haberine göre, kampanya kapsamında sunulacak paket, yeni aboneliklerde ve tesis adresinde abonelik iptali üzerinden en az 3 ay geçmiş satışlarda uygulanacak. Kampanya bitiminde isteyen abone hattını iptal ettirebilecek. Bu durumda herhangi bir ceza uygulanmayacak. İsteyen abone 4 Mbit/sn 4 GB paketinde kalabilecek, bu durumda tarifede duyurulan paket ücreti üzerinden ücretlendirme yapılacak.

yenişafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.