1 Mayıs'ta bankalar açık mı? Bugün PTT, Banka ve noterler açık olacak mı?

1 Mayıs'ta bankalar açık mı? Bugün PTT, Banka ve noterler açık olacak mı?

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü ülkemizde Resmi Tatil olarak geçiyor. Bugün Bankalar ve PTT Açık mı? sorusu resmi işleri olanların merak konusu.

1 Mayıs Pazartesi günü bankalar açık mı? sorusu binlerce vatandaşımızı ilgilendiriyor. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü ülkemizde resmi tatil olarak kutlanıyor. Bugün ptt açık mı? sorusu ise bugün de çalışan bazı özel kurumlar ve esnafın merak konusu olmuş durumda.

1 Mayıs günü resmi tatil yapanlar kadar çalışanlar da olacak. O yüzden ptt, banka, noter, vergi daireleri gibi yerlerin durumu merak konusu oldu. Cevabı haberimizde.

1 Mayıs 2017 Bankalar açık mı?

Bazı bankalar artık tatil olan Pazar günleri bile bazı şubelerini açık tutmakta. Fakat bu durum bugün geçerli olmayacak. Bugün bankalar açık olacak mı? sorusunun yanıtı olumsuz. Tüm bankalar 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde kapalı olacak.

Acil işlemlerinizi bankaların atm'leri vasıtası ile halledebilirsiniz.

1 Mayıs 2017 PTT açık mı?

1 Mayıs 2017 Pazartesi günü tüm kamu kurumları tatil olacak. Bu durumdan PTT'ler de nasibini alıyor. Bugün hiç bir ptt açık değil.

1 Mayıs 2017 Noter ve vergi daireleri açık mı?

Türkiye genelinde hizmet veren noter ve vergi daireleri de 1 Mayıs Tatili'nden nasibini alacaklar. Bugün noter ve vergi daireleri de açık değil.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.