1 Mayıs hangi gün? 1 Mayıs tatil mi?

1 Mayıs hangi gün? 1 Mayıs tatil mi?

1 Mayıs İşçi Bayramı son yıllarda ülkemizde resmi tatil olarak yaşanıyor. Son aylarda sürekli olarak haftasonuna gelen resmi tatiller insanları üzüyor. Peki 1 Mayıs hangi güne denk gelecek? 1 Mayıs haftasonu mu olacak? 1 Mayıs Resmi tatil mi?

1 Mayıs resmi tatil olacak mı? ve 1 Mayıs hangi gün? soruları Mayıs Ayı'na yaklaştığımız şu günlerde insanların merakını celp etmeye başladı. Milyonlarca insan uzunca zamandır haftasonuna denk gelen resmi tatiller yüzünden tatil fırsatı bulamıyor. Haftasonuna denk gelen resmi tatillerden biri de önümüzdeki 23 Nisan Çocuk Bayramı olacak. Bu da insanların tatil beklentisini arttırmaya yetmiş durumda.

1 Mayıs Haftasonu mu olacak? sorusu takvimlere göre yanıtlandı. 2009 yılında tatil ilan edilen 1 Mayıs, Dünya Geneli'nde de işçilerin bayramı olarak biliniyor.

1 Mayıs 2017 Hangi gün?

2017 Yılı Dini ve Resmi Tatil Günleri'ne bakıldığında 1 Mayıs tatil mi? sorusu da yanıtlanmış oluyor. Buna göre 1 Mayıs İşçi Bayramı 2017'de Pazartesi gününe denk gelecek. Bu da haftasonuna denk gelmemesi nedeniyle 1 Mayıs'ın Resmi Tatil olarak geçirileceğinin göstergesi. Yani 1 Mayıs tatil olacak.

1 Mayıs günü okullar ve tüm resmi daireler tatil yapacak.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.